Technical Discussion

123
Topics (84)
Replies Last Post Views
My box might be dead by 1TUS
5
by 1TUS
Web Filter 'Malicious' versus 'Spyware' rules? by Gnomad
1
by user8446
eth1 passthrough? by Randymandy
0
by Randymandy
snort 2.9.9.0.2 on it;s way by Roadrunnere42
5
by Garf
snort 2.9.9.0.2 config files check by Roadrunnere42
1
by user8446
PPPoE by semantics
6
by Roadrunnere42
OverView page not showing all data after all hotfix's by Oilman
3
by Gnomad
Troubleshooting inability to bring up admin web pages by Gnomad
1
by Gnomad
More improvements and bugfixes for the shield by user8446
22
by Gnomad
Another OpenSSL update to 1.0.2k by user8446
4
by Roadrunnere42
Help backing up shield by breda
0
by breda
Help Updating shield by breda
15
by user8446
Snort version updates by breda
17
by breda
More bugfixes / performance improvements by user8446
8
by breda
Using Paid Snort Rules with the Shield by breda
3
by breda
Internet speed slower in bridge mode by breda
97
by Turrican
New Internet Security Router by breda
5
by breda
Itus Firmware UpgradeM by ianarman
1
by Turrican
Telenet by jgspears
10
by jgspears
OpenSSL now at version 1.0.2j by user8446
4
by Wisiwyg
Help with new intrusion prevention rule selector tab - not saving by Roadrunnere42
0
by Roadrunnere42
fw_upgrade 8.3.3 release by Roadrunnere42
8
by Turrican
New tab in web filter page to show blocked domains by Roadrunnere42
2
by Roadrunnere42
recompiling vnstat version 1.15 for the Shield by Roadrunnere42
0
by Roadrunnere42
Internet dropping out in bridge mode by user8446
15
by Turrican
malwaredomainlist.com - Automate pull process? by yngpfy
1
by Roadrunnere42
LEDE Project - Spin-off from OpenWRT by Wisiwyg
1
by user8446
Fw_upgrade version 8.3.2 minor error checks for broken snort rules resulting in no internet connection (updated) by Roadrunnere42
11
by Wisiwyg
Strange behavior when attempting to updrade - Help!!! by Turrican
4
by Turrican
pfSense on Itus Hardware by ericsante
2
by seanmcne
Can't log in to Shield via SSH by breda
2
by breda
Bridge mode without a modem by p1r473
1
by Wisiwyg
Anyone tried OpenVPN Client on Shield? by Wisiwyg
2
by user8446
Router mode - hotfix 160210 breaks router image by harpss1ngh
15
by harpss1ngh
Factory reset not truly a full reset? by Hans
15
by harpss1ngh
123